Hartelijk welkom!
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

U bent momenteel op:

Delay Caps - 60 caps

Delay Caps - 60 caps

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschikbaarheid: In voorraad

Delay Caps - 60 caps product details

Een vroegtijdige zaadlozing is het meest voorkomende seksuele probleem bij mannen. Herken jij dit probleem en heb je alle trucjes al eens geprobeerd maar merk je geen verschil? Dan zijn de Delaycaps voor jou een oplossing! De Delaycaps zorgen er namelijk voor dat je het orgasme langer kunt uitstellen.
 

Werking

Hoe werken de Delaycaps? Het probleem van een vroegtijdige zaadlozing is vaak een te laag serotonine gehalte. De stof serotonine brengt informatie over tussen verschillende cellen in de hersenen. De combinatie van ingrediënten in de Delaycaps kan ervoor zorgen dat deze stof geactiveerd wordt. Hierdoor hebben de hersenen meer controle over het moment van klaarkomen en is een vroegtijdige zaadlozing verleden tijd.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water. Het voordeel hiervan is dat je tijdens de seks nergens rekening mee hoeft te houden. Op deze manier kun je lekker lang seks hebben zonder een vroegtijdige zaadlozing. Het effect van de Delaycaps treedt meestal aan het eind van de tweede week op, maar kan ook zeker in de eerste week al merkbaar zijn. Dit is echter per persoon verschillend.

 

Ingrediënten:

 

L-Tryptofaan                      500 mg

Extra informatie

Inhoud 60 caps
Geslacht man
Werking Gemiddeld
Merk Jobacom pharma
Doel Voorkom vroegtijdige zaadlozing
Over ons

De Haan Lifestyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen.

  •  Adres: 1777 HT, 3 Hippolytushoef
  •  Tel: 0227-820764
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Social Media.

Nieuwsbrief