Hartelijk welkom!
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

U bent momenteel op:

Superfood Reishi & Maquibes - 100 caps

Superfood Reishi & Maquibes - 100 caps

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschikbaarheid: In voorraad

Superfood Reishi & Maquibes - 100 caps product details

Naast Superfood smoothies zijn Superfoods nu ook verkrijgbaar in capsulevorm. Eenvoudig in te nemen met een glas water of vruchtensap! De Reishi paddenstoel en Maqui bes worden wel de koningen onder de Superfoods en Superfruit genoemd.
 

Werking

Reishi

Reishi paddenstoel De Reishi paddenstoel wordt in Azië al eeuwen gebruikt vanwege de gezondheid bevorderende eigenschappen. Omdat de paddenstoel niet aangenaam smaakt (taai en bitter), wordt deze verwerkt in capsules. De Reishi paddenstoel wordt als heel gezond beschouwd. Zo bevat de paddenstoel calcium, zink, mangaan, ijzer, koper en germanium. De paddenstoel kan een ontgiftende werking hebben en het immuunsysteem ondersteunen. Daarnaast kan de paddenstoel bijdragen aan een verbeterde conditie, bloedcirculatie en helpen bij stress.

Maqui

Maqui bes De Maqui bes staat ondertussen bekend als de fruitsoort met de meeste antioxidanten. Deze bes bevat zelfs meer antioxidanten dan goji -en acai bessen. Een bijzondere eigenschap van de Maqui bes is dat er na het nuttigen van deze bes een flinke toename van de aanmaak van insuline waar te nemen is. Daarnaast kan de Maqui bes ook nog eens de aanmaak van nieuwe vetcellen in het lichaam afremmen, wat ideaal is voor mensen met gewichtsproblemen. De Maqui bes kan tijdens het sporten meer kracht en energie geven.

Gebruiksaanwijzing 

  • Neem 3 maal daags 1 capsule verdeeld over de dag in met voldoende water. 
  • Maximaal 4 uur voor het slapen gaan innemen. 

Extra informatie

Inhoud 100 caps
Geslacht man/vrouw
Werking Zeer sterk
Merk De Haan Lifestyle
Doel Nee
Over ons

De Haan Lifestyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen.

  •  Adres: 1777 HT, 3 Hippolytushoef
  •  Tel: 0227-820764
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Social Media.

Nieuwsbrief